Genvägar, tips och belöningar för hemmajobbaren
När jag trycker “publicera” på mitt första inlägg i den här bloggen är vi mitt uppe i Coronapandemin. Det innebär att många av oss för första gången jobbar hemifrån på mer eller mindre heltid.
Snart kommer du upptäcka vad jag lärt mig på 15 år som hemmajobbare: Lunchen blir dagens höjdpunkt och en viktig del av belöningssystemet.
Här delar jag med mig av mina lunchstrategier, och lite ”husmorstips”. Det kan vara ingredienser som en hemmalunchare alltid bör ha hemma, tips på hur lite av allt blir en hel lunch och en och annan genväg för den som inte har tid för långkok. Eftersom jag jobbar en del med mat och hållbarhet ute ”i verkligheten” är matsvinn en hjärtefråga för mig. På den här bloggen kommer du också upptäcka att jag älskar grönsaker men njuter definitivt av kött ibland.

Ibland spiller inläggen här över på en och annan middag också men vad gör väl det. Middagar blir ju världens bästa lunch dagen efter.