• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Lunchhemma.se

matinspiration för medvetna, moderna människor

  • Hem
  • Min bok
  • Bloggen maten och jag
  • Om Ord & Mat by Cina
    • Erbjudande
    • Kunder
  • Show Search
Hide Search

Kunder

Jag har jobbat med PR i innovativa branscher i drygt 25 år. Idag är livsmedelsbranschen en av de mest spännande och innovativa. Extra glad är jag över att ha fått jobba med så många företag som vill vara delaktiga i en mer hållbar utveckling och villiga att ta sig an de kommunikativa utmaningarna det innebär.

Kunder i urval

MatLust Utvecklingsnod, Bergkvist Publishing, Svenska Kyrkan, Le Creuset, Visit Sweden, Food Planet Prize, Business Sweden, Engsholms slott, Svenskt Kött, Svensk mjölk, LRF, Martin & Servera, Food Pharmacy, Nestlé Health Science, Boo Gårdsbageri, Sustainable Brands, Barnens Egen Matskola, Kung Markatta m.fl

Företag inom ramen för MatLust Utvecklingsnod: Biofoods, Butik ROT, Moderna Museet, Hallstavik Tempeh, Foodloopz, Rosendahls Trädgård, Marine Feed, Hempster, Hornuddens Trädgård, Temp:ish, Original Brothy, Myssjö Gård, Lily och Hanna’s RAWFOOD ICEDREAM, Engsholms slott, Jalla Choklad, Cale Jonstorp Escargot, Piadina, Hagshultskossorna, Kvarterets Kombucha, Fabrikör Appelgren, Nordisk Råvara, Pitabrödsbagaren, Skedvi Bröd, Kulturhuset Ytterjärna, Omiopi, EcoViva, Kombucheriet, Boodla, Hökeriet, Hushållet Stockholm, Hidden in grains, Chewb, Väddö Gårdsmejeri, Norrtälje Musteri, The Pepperquest, Ostmakeriet Rindö, Serenad Kombucha, Mossagården, m fl

Uppdrag i urval

PR- och Varumärkesstrategi

Inom ramen för MatLust Utvecklingsnod har jag under många år fungerat som specialist rådgivare åt företagen som deltar i programmet. Uppdraget har omfattat föreläsningar om Varumärkesstrategi, storytelling blandat med individuell rådgivning.

För kunder som t.ex Svensk Mjölk, Svenskt Kött, Food Planet Prize m.fl har jag haft uppdraget att skapa kampanjer och innehåll för att öka varumärkesskännedom och påverkan genom synlighet i media.

Destinationsutveckling och måltidsturism

För kunden Visit Sweden var jag med i arbetet att ta fram Steg-för-steg guiden, Måltidsturism. Jag har även jobbat som rådgivare till flertalet av företagen inom MatLust utvecklingsnod i arbetet med att utveckla kommunikationen och erbjudandet för deras destination.

Ord

För kunder som Martin och Servera samt tidningen Restaurangvärlden m. fl. har jag skrivit branschrelaterade artiklar. Jag är även författare till boken Lunch Hemma, snabba solorätter utan svinn.

Mat och inspiration

Varje fredag driver jag krog tillsammans med Boo Gårdsbageri. Jag har även skapat flertalet recept till olika tidskrifter och bl.a medverket i TV 4 Nyhetsmorgon med inspiration på hur man tar tillvara rester.

Innehåll

För kunder som Svenska Kyrkan och bl.a Le Creuset har jag skapat digital innehåll som inspirerar till svinnsmart och hållbar matlagning. På kontot @lunchhemma LunchHemma TikTok skapar jag inspiration för moderna människor som vill laga hälsosam och hållbar mat.

Hållbarhet

Merparten av mina kunder hör till de smarta och modiga som vet att en hållbar affärsstrategi är det långsiktigt bästa för dem och deras kunder. Jag hjälper dem att lyfta fram och sätta ord på sin verksamhet med utgångsläget att ingen är perfekt men alla kan bli bättre och transparens och delaktighet är vägen framåt.

Primary Sidebar

Lunchhemma_icon
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Gillar du bloggen och tänker att vi kan samarbeta på något sätt.
Då kan du kontakta mig på cina.risberg(at)gmail.com

Etiketter

Aubergine Avokado Belugalinser Broccoli Brysselkål Burrata Chiliolja Falafel Fetaost Fredagsunnet Granatäpple Grönkål Halloumi Harissa Hasselnötter Hummus Kimchi Krutonger Kyckling Lax Leftovers Mozzarella Mynta Nudlar Omelett Ost Parmesan Pasta Pocherat ägg Potatis Quesadilla Ramslök soppa Spetskål Svartkål Sötpotatis Sötpotatisnudlar Toast Tomatsallad Tomatsås Tonfisk Valnötter Za’atar Zucchini Ägg

Kategorier

  • Asiatiska smaker
  • Bakat
  • Comfortfood
  • Desserter
  • Förrätter
  • Fredagsunnet
  • Frukost
  • glutenfritt
  • Grillat
  • Grönsaker
  • Helglunch
  • Husmorstips
  • Jul
  • Köksredskap
  • Laktosfritt
  • Leftover rescue
  • Leftovermakekover
  • Lunch med vänner
  • Lunchhemma testar
  • Mackor
  • Mat som lagar sig själv
  • Medelhavssmaker
  • Mellanmål
  • Middag
  • Pastarätter
  • Personligt
  • Plåtmat
  • Sallader
  • Såser
  • Smaksättare
  • Snabblunch
  • Sommarluncher
  • Sommarmat
  • Soppa
  • Tillbehör
  • Uncategorized
  • Vegetariskt

Senaste inläggen

  • Aprilkrisen: saker du inte ska göra när du är nere
  • Krämig svamprisoni
  • Yuba med svamp och morning glory
  • Pumpafyllda pastarullar
  • Blodpudding med brynt vitkål
LunchHemma_logo
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Copyright © 2025 Ord och Mat by Cina AB