Det här blev snabbt en favoritmacka och det perfekta sättet att ta vara på lite överbliven kyckling. Det är den sortens macka som man blir mätt på.
Onyanserad reklam för Kimchi
Jag har Kimchi på för det är det märkligt godaste som finns. Ni vet, som det är med illaluktande ostar. Det går såklart att köpa Kimchi i butik men varför inte prova på att göra din egen. Jag började med Jennie Walldéns recept och har hållit mig till det ända sedan dess men med vissa ändringar och spontana infall. Det är inte svårt, möjligen tycker någon att det luktar ”funky” när du öppnar burken men till sist kapitulerar man. Jag har den på mackor, i nudlar, på pizza och har sagt det förut men upprepar det. Kimchi tillsammans med smält ost som mozzarella, gruyere och cheddar är sinnesjukt gott.
Du behöver det här för 1 portion
- Valfritt bröd
- ca 1 kycklinglår (hackat)
- 1 ägg (hackat)
- 1 dl kimchi
- 2 msk majonäs
- koriander
Gör så här
Koka ägget i 6,5 minut
Hacka ägg och kyckling. Blanda med kimchi och majonäs och lägg på mackan. Toppa med koriander.
Slut på meddelande!
Lämna ett svar