Ja, här hittade jag ett påbörjat inlägg som legat till sig allt medan sportlovet passerade, ytterligare en vecka och ännu en påbörjad. Vad kan jag säga annat än att det här för tillfället är en försummad, stackars blogg. Men häromdagen när Instagram och Facebook var nere för räkning under en stund så tänkte jag hur glad jag ändå är för bloggen även om ni inte alls är lika många här som på mitt Instagram.
Den här enkla lunchen svängdes ihop i någon slags våryra. Solen sken och snön smälte, livet kändes enkelt och jag ville bara ha de där krispiga harit vertsen som låg och väntade i kylen. Tömde en liten påse med rostad couscous bara för att jag hade den. Men omelett och haricot verts räcker gott och väl.
Jag vill ha krispiga haricot verts så jag kokar dem sällan längre än 3 min och därefter direkt ner i ett kallbad. Finhackad schalottenlök och en vinaigrette med dijon och dragon. 1 msk vinäger och 1/2 msk dijon på 3 msk olivolja och sen tycker jag 1/2 tsk honung är gott. . Toppa med svartpeppar.
Lämna ett svar