• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Lunchhemma.se

matinspiration för medvetna, moderna människor

  • Hem
  • Min bok
  • Bloggen maten och jag
  • Om Ord & Mat by Cina
    • Erbjudande
    • Kunder
  • Show Search
Hide Search
You are here: Home / Comfortfood / TikTok mackan – När man inte kan låta bli…

TikTok mackan – När man inte kan låta bli…

Cina · januari 26, 2021 · Leave a Comment

Ena sonen har tjatat hål i huvudet på mig för att få göra TikTok mackan. Ni vet den där när man tar ett tortillabröd delar upp i kvartar med fyllning och sen viker ihop. Sonen vill ha Nutella och banan på sin och det kan han få. Men det här är ju en lunchblogg så jag fick hitta på något mer matigt.

Ni vet ju att jag gillar att ha tortillabröd i frysen. Men vad jag gillar ännu mer är att ha såna där stora pitabröd eller Libabröd som de också kallas. De är faktiskt mycket godare och kostar I N G E N T I N G vilket är obegripligt för mig, men ibland har man tur. Så när ni springer på dem så köper ni upp er på ett gäng. De passar utmärkt att göra pizza på också.

Om du nu gjorde pastan med morotspeston häromdagen och fick lite pesto över så kan du använda den nu. Men här kan du slänga på vad som helst egentligen bara du inte glömmer osten och något grönt. Grejen är att det ska vara 4 toppings. Alltså en för varje kvart. Ibland kommer det bra grejer från TikTok ändå. Det här är bannemig den bästa leftovermackan på länge.


Filed Under: Comfortfood, Mackor, Vegetariskt Tagged With: Grillad macka, Morotspesto, Mozzarella, Nduja, TikTok-mackan

Reader Interactions

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Primary Sidebar

Lunchhemma_icon
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Gillar du bloggen och tänker att vi kan samarbeta på något sätt.
Då kan du kontakta mig på cina.risberg(at)gmail.com

Etiketter

Aubergine Avokado Belugalinser Broccoli Brysselkål Burrata Chiliolja Falafel Fetaost Fredagsunnet Granatäpple Grönkål Halloumi Harissa Hasselnötter Hummus Kimchi Krutonger Kyckling Lax Leftovers Mozzarella Mynta Nudlar Omelett Ost Parmesan Pasta Pocherat ägg Potatis Quesadilla Ramslök soppa Spetskål Svartkål Sötpotatis Sötpotatisnudlar Toast Tomatsallad Tomatsås Tonfisk Valnötter Za’atar Zucchini Ägg

Kategorier

  • Asiatiska smaker
  • Bakat
  • Comfortfood
  • Desserter
  • Förrätter
  • Fredagsunnet
  • Frukost
  • glutenfritt
  • Grillat
  • Grönsaker
  • Helglunch
  • Husmorstips
  • Jul
  • Köksredskap
  • Laktosfritt
  • Leftover rescue
  • Leftovermakekover
  • Lunch med vänner
  • Lunchhemma testar
  • Mackor
  • Mat som lagar sig själv
  • Medelhavssmaker
  • Mellanmål
  • Middag
  • Pastarätter
  • Personligt
  • Plåtmat
  • Sallader
  • Såser
  • Smaksättare
  • Snabblunch
  • Sommarluncher
  • Sommarmat
  • Soppa
  • Tillbehör
  • Uncategorized
  • Vegetariskt

Senaste inläggen

  • Aprilkrisen: saker du inte ska göra när du är nere
  • Krämig svamprisoni
  • Yuba med svamp och morning glory
  • Pumpafyllda pastarullar
  • Blodpudding med brynt vitkål
LunchHemma_logo
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Copyright © 2025 Ord och Mat by Cina AB