Förlåt för den dåliga uppdateringen av bloggen. Jag har försökt vara lite bättre på Instagram. Jag var så uppfylld av min medverkan i Nyhetsmorgon dagarna efter och sen har jag bara försökt manöverera mig genom vardagen med generationsboende på landet, tonåringar som vill vara i stan, pumpar som slutar funka, IKEA-möbler som ska monteras, osv… Ja, ni vet hur sommar kan vara de stunderna då man inte lyckas kapa åt sig ett par minuter i hängmattan och man lyckas glömma allt för en stund.
Att vara på Nyhetsmorgon…
Ja, det var väl det roligaste som hänt det här året. Förutom att min bok kom ut då. Jag trodde nog att en del nerver skulle vara i spel men istället tog glädjen och lusten överhanden och även om jag inte tittat på programmet själv så är jag nöjd med min insats. Du kan se hela inslaget här. Men vet ni vad? 9 minuter är INGENTING när man har så mycket att säga och visa och prata om. I N G E N T I N G . Jag hoppas verkligen det gick fram att ta vara på svinn är allt annat än tråkigt. Det är som en liten kreativitetstävling man vinner varje gång. Jag är ju en riktig livsnjutare och när det kommer till maten jag lagar så kompromissar jag aldrig med varken smak eller innehåll. Om du här ny här på bloggen så är det min förhoppning att du upptäcker det.
Recepten
Recepten från Nyhetsmorgon hittar du här och om du blev sugen på boken går den att köpa här
Lämna ett svar