Vissa rester är lite bättre än andra ändå… Som dagens, bestående av ett par dagar gammal pasta, fredagens tomatsås och friterad kapris som var rester från ett event jag gjorde i fredags. Obs. Kaprisen behöver inte vara friterad här. Det var min som råkade vara det. Jag rostade lite pumpakärnor i olja för att få lite proteiner och så god smak såklart. Sammanlagd tillagningstid: 5 minuter!


Du behöver det här för 1 portion
- Färdigkokt spagetti
- 1/2 tomatsås av någon sort. Kan vara krossade tomater också
- 1 finhackad vitlöksklyfta
- 2 msk pumpakärnor
- 1 dryg msk kapris
- olivolja
- salt och peppar
- parmesanost
Gör så här
Hett upp en stekpanna med 1 msk olivolja och tillsätt pumpakärnorna. Stek i en minut eller två så att de får färg.
Tillsätt vitlöken, tomatsåsen och kapris. Koka upp.
Lägg i pastan och värm upp.
Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp och riv över lite parmesanost.
Lämna ett svar